הארכת אשרת תייר - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • הדר

    נשלח ע"יהדר 08:15, 16 בנובמבר 2014

    מכירה מברזיל נמצאת פה בתור תיירת ורוצה להשאר עוד 3 חודשים. מה הסיכוי שמשרד הפנים יאשר לה להשאר עוד 3 חודשים ?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    16:03, 17 בנובמבר 2014

    על מנת שיאושר יש צורך בסיבה מיוחדת ולהגיש בקשה להארכה.
    במידה ויש לה בן זוג ישראלי מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני על מנת שתוכל לשהות בישראל בזמן התהליך.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.