ניקו

אשרת כניסה לאחי.

שלום רב. לפני כעשור אחי ששהה בארץ ללא אישור גורש על ידי הרשויות. כעת לאחר כעשור הוא מעוניין להגיע לחתונה שלי בתור תייר כמובן. מה התהליך שיש לעבור? איזה מסמכים צריך להגיש לברץקשה? והאם תהיה בעיית כניסה לארץ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

יש להזמינו מראש במשרד הפנים ולהסביר את סיבת הכניסה לישראל, אם ינסה להגיע כתייר ללא הזמנה מראש - כניסתו תסורב!!! יש להביא העתק דרכון שלו, תמונות פספורט שלו ומכתב הסבר על העניין, יתכנו דרישות נוספות (הוכחות שהוא אחיך, הוכחות שהוא חי ועובד וכי מרכז חייו בחו"ל.)

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים