הגעה לארץ של בת זוג ואישור עבודה - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • איגור

    נשלח ע"יאיגור 22:33, 4 בפברואר 2016

    שלום.בת זוגי אינה אזרחית ישראל ואני מעוניין להביא אותה לארץ על מנת להמשיך בחיינו המשותפים.מה עליי לעשות?ואילו אישורים צריך להמציא על מנת שתוכל לעבוד בישראל?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו"ד דור פנק,מנהל הפורום

    10:35, 15 בפברואר 2016

    באופן עקרוני בת זוג יש להזמין מראש במשרד הפנים ויש לקחת בחשבון כי התהליך ארוך ובקלות אפשר לתבוע בסבך הבירוקרטיה.
    מומלץ להגיע לייעוץ פרטני, מידע כללי ניתן למצוא באתר המשרד www.immigrationlaw.co.il

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.