פעם שניה - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • יונה1

    נשלח ע"ייונה1 14:26, 13 בדצמבר 2012

    אני גרה עם בן זוגי שנה וחצי לפניכן הוא היה נשאוי ואשתו הראשונה נפטרה לאחר חצי שנה עברנו לגור ביחד הוא לא אזרח ישראל והיא כן הייתה.חיכינו לתשובה ממשרד הפנים שאולי יש מצב שהוא יקבל אזרחות ,התשובה הייתה שלילית האם אני יכולה להגיש בקשה על בסיס חיים משותפים בלי שהוא יצא מהארץ? משרד הפנים יאפשר לו להשאר?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    14:50, 13 בדצמבר 2012

    ניתן לסייע לכם להגיש בקשה ללא יציאה מישראל אך מאחר ומדובר ״בסיבוב שני״ עם אזרח ישראלי משרד הפנים נוקשה יותר ומן הסתם אם קיבלתם תשובה שלילית לבקשת ההתאזרחות מן הסתם קיבלתם גם דרישה ליציאה מישראל.
    מומלץ במקרה שכזה ליווי משפטי פרטני
    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.