הגשת מסמכים לאחר חתונה אזרחית.. - פורום משרד הפנים

שאלה חדשה
  • כרמית

    נשלח ע"יכרמית 11:50, 4 באפריל 2013

    היי! נישאתי לבן זוגי שהוא עובד זר מניגריה בקפריסין. אילו מסמכים עלינו להגיש למשרד הפנים?ומה עלינו לקבל כי הייתה לו ויזת עבודה כבר.האם צריך לשם כך עו"ד?והאם אני צריכה לגשת לבד לשנות סטטוס?תודה ויום טוב,כרמית:)

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד דור פנק

    עו״ד דור פנק,מנהל הפורום

    14:51, 4 באפריל 2013

    שלום רב
    ראשית ברכות לרגל נישואיך
    יש לקבוע תור ללשכה הקרובה למקום מגוריך ולהציג את תעודת הנישואים כמו גם להגיש בקשה לאשרה לבן הזוג לאור הנישואים.
    לא ציינת באיזו עילה קיבל בן זוגך אשרת עבודה מסוג ב/1 , במידה וזו אשרה שניתנה לאחר הכרה בחיים משותפים תוכלו לבקש שדרוג המעמד.
    במידה וזו אשרה מוגבלת לתחום ספציפי יש לדרוש שעד להחלטה בבקשה החדשה לא תבוטל אשרתו.
    יש להציג מרכז חיים והוכחות על קשר זוגי קודם הנישואים, מסמכים מאומתים ולעבור שימוע.
    עם קבלת הבקשה ישתנה מצבך האישי ל ״בבירור״ ולאחר 6 חודשים ירשמו הנישואים.
    לשאלתך האם יש צורך בעו״ד כל מקרה לגופו את מוזמנת לייעוץ פרטני על מנת שנבחן את עניינך.
    בהצלחה

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד יהושע פקס

מנהל הפורום: עו"ד יהושע פקס

חבר בלשכת עורכי הדין בישראל משנת 2009, מוסמך תואר שני במשפטים (LLM) אוניברסיטת חיפה. עורך דין יהושע
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בענייני "משרד הפנים – רשות ההגירה והאוכלוסין" – נעניק מענה בנוגע לאשרות כניסה לישראל, אזרחות ישראלית, אשרת עולה, אשרה לעובד זר, אשרה לבני זוג זרים, אשרת עבודה למומחה זר, קנסות מנהליים וכתבי אישום כנגד מעסיקי עובדים זרים, תביעות אבהות על פי דרישת משרד הפנים לרבות הליכי הסדרת מעמד של ילודים בהליכי פונדקאות בחו"ל. נתקלתם בבעיה מול פקיד משרד הפנים – אני כאן לרשותכם על מנת לפתור את סבך הבירוקרטיה.