יהושע

תושב חוזר מס הכנסה

אנחנו בשלבי עליה חזרה לישראל אחרי 20 שנה בארה"ב, אילו הטבות מס יש לתושב חוזר ולכמה זמן?

עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! לתושב חוזר ותיק אשר שהה למעלה מעשר שנים מחוץ לישראל מגיעות הטבות מיסוי רבות. בעיקר פטור ממס על הכנסות המתקבלות מחוץ לישראל במשך 10 שנים וכן פטור מדיווח. פטור על הכנסות מריבית בבנקים זרים ובבנקים בישראל למשך עשרים שנה ועוד. עם זאת, עליכם לבחון טוב את מירב מבחני הפסיקה ולוודא כי אכן הנכם עומדים בהם כפי הנדרש ע"מ למנוע אפשרות של רשות המיסים בישראל להגדירכם כתושבי ישראל בתקופה השהייה בחו"ל וכתוצאה מזה במיסוי הכנסותיכם מעבר לים. בהצלחה וברוך שובכם!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תושב חוזר