גיל

העלאת דמי שכירות של 10% במימוש אופצייה לשנה נוספת

שלום רב, אני לפני חתימת חוזה, המשכיר שלח לי חוזה ובו הוא מציין כי אם ארצה לממש את האופצייה לשנה נוספת מחיר השכירות יעלה ב- 10% ? אני חושב ששמעתי שבעת מימוש אופצייה ניתן להעלות את דמי בשכירות עד ל- 5%, האם זה חוקי ? תודה

עו"ד תומר פרלמן

שלום גיל, החוק אינו קובע תקרה כלשהי להעלאת דמי השכירות בתקופת האופציה, כל עוד הדבר מצוין מפורשות בהסכם השכירות, משכך אין כל מניעה מלהעלותם ב10%. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.