אנונימי

כיצד צריך לפעול במידה והמשכירה היא בעלת הדירה אך מי שפועל בשמה הוא אבא שלה וגם הדרישה היא שהצ'קים יהיו על שם האבא ולא המשכירה

שלום רב, 1. האם פרטי המשכיר בחוזה צריכים להיות של בעל הדירה ? 2. האם יש צורך לציין בחוזה שהאבא של המשכירה פועל בשמה ומנהל את ענייניה בכל הקשור לחוזה? והאם יש צורך בייפוי כח מהמשכירה, ואם כן האם הכרחי לציין בחוזה שמצורף נספח ייפוי כח שמקנה לאבא לייצגה בכל הקשור לחוזה? 3. האם זה בסדר שהצ'קים (כולל צ'ק הביטחון) יהיו לפקודת האבא ולא המשכירה? אם כן, האם לציין זאת בחוזה שהצ'קים ירשמו לפקודת האבא? אודה לתשובתכם הדחופה.

תומר פרלמן, עו"ד

שלום רב, 1. פרטי המשכיר בהסכם השכירות, הינם פרטיו של בעל הנכס, אחד מסעיפי הבסיס בהסכם השכירות הוא, כי המשכיר הינו הבעלים של הנכס ו/או בעל זכות לחזקה ייחודית בנכס. 2. כדאי להוסיף בצמוד לחתימת המשכיר "באמצעות מר ....." ולצרף ייפוי כח לטובת האב. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.