ליאור

ביטול חוזה שכירות לפני חתימה

שלום, אני אמור לחתום על חוזה בשבוע הבא לאחר שאני ובעל הדירה התמקחנו על סעיפים בחוזה וסיכמנו על הנוסח שלו, אבל עכשיו אני רוצה להתחרט. החוזה כבר נכתב ומוכן, אבל לא חתמתי, ויש לציין שבעל הדירה לא אמר בשום שלב שיש עוד מתמודדים חוץ ממני כך שלא נראה לי הוא הפסיד משהו בגללי.

תומר פרלמן, עו"ד

ליאור שלום, מו"מ לכריתת חוזה איננו מחייב, ולכן על כל צד לדעת, כי כל עוד החוזה לא נכרת הרי שכל אחד מהצדדים יכול להחליט שלא לכרותו, משכך הרי שאם החוזה טרם נכרת בכתב ו/או בע"פ, הרי שאינך מחויב כלפי המשכיר ואין רלוונטיות לשאלת המשכירים הנוספים. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.