אלינה

הגנת הפרטיות על המידע הצבאי

שלום, רציתי לדעת אם ישנו גורם שיכול להוציא מידע צבאי (מלבד גורמים ביטחוניים - משטרה וכו'), במקרים של תביעות נזיקין, בתי משפט וכו'..

עו"ד אורי אבני

שלום אלינה, במקרים מסוימים ומתאימים לכך, כאשר יש צורך במידע המבוקש לניהול התביעה או ההגנה והוא אינו חסוי, ניתן לנסות לבקשו במסגרת הליך גילוי מסמכים של תביעה אזרחית מהגורמים הרלוונטים. קיימים מקרים בהם המסמך יוגש גם במעטפה סגורה רק לעיניו של השופט ועוד דרכים נוספות, כמובן הכל תלוי במקרה ובנסיבות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות