מורן

לשון הרע מנציגת שירות

הייתי בחנות בקניון וערכתי שיחה אקראית עם לקוחה פוטנציאלית של חברת אשראי מסוימת, בה סיפרתי כי מה שהובטח לי לא קיבלתי. הנציגה שמעה את השיחה והחלה לצעוק עליי מול לקוחות הסניף הרבים, מול החברים שלי ומול השכנים שלי שהיו באותו הרגע בסניף שאני "שקרנית, מטומטמת ואפסה". האם ניתן לתבוע לשון הרע במקרה כזה?

עו"ד אורי אבני

שלום מורן, על מנת להשיב לשאלתך, יהיה צורך לבחון בדיוק את פרטי האירוע, דהיינו מה בדיוק נאמר, מי שמע את שנאמר ומה הנזק שנגרם לך. ככל ואכן נאמרו דברים פוגעניים או מבזים או משפילים שאינם אמת ונשמעו על ידי אנשים, ניתן לבחון הגשת תביעה בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות