צחי

לשון הרע בהעברה בנקאית

א' שילם ל-ב' באמצעות העברה בנקאית. בשדה התיאור הוא הוסיף מילה שמשמעותה האשמתו של א' ברמאות. האם ל-א' יש בסיס לתבוע את ב' בטענה ללשון הרע?

עו"ד אורי אבני

שלום צחי, כמובן שבמצבים מסוג זה יהיה צורך לבחון את העובדות במלואן. מי ראה את הכיתוב, האם ניתן לפרש את המילה בכמה פירושים? למה התכוון א'? מה הנזק שנגרם לב'? האם יש בסיס לתבוע ללא הוכחת נזק כפי שניתן לעיתים וכו'. אם אכן היתה כוונת פגיעה מכוונת, יתכן ולאחר התייעצות עם גורמים משפטים לשקול ולהגיש תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות