הייתם גבישי

שימוש בהעתק תלוש שכר בהליך משפטי

מאבטח אשר עבד באבטחה במקום עבודתי בבית מלון (הוא שייך לחברת האבטחה ואין לו כל קשר לבית מלון שאני עובד בו) , הגיש תביעה נגד חברת האבטחה שהוא עבד בה ונגד בית המלון שאני עובד בו, תביעתו היא דרישה לתשלום זכויות כביכול שהוא טוען להן כנגד חברת האבטחה ונגד בית המלון שהם חייבים לשלם לו , נודע לי כי בהליך המשפטי שהמאבטח מנהל נגד חברת האבטחה ונגד בית המלון ,הוא הציג במהלך גילוי מסמכים תלוש שכר שלי וזה כמובן ללא ידעתי וללא הסכמתי , במקום העבודה שלי בבית המלון זומנתי לבירור אצל האחראית אשר האחרונה ביקשה הסברים איך תלוש השכר שלי הגיע למאבטח (התובע), כמובן שאני הכחשתי את העניין והדגשתי שאין לי מושג איך הוא הצליח להשתמש בתלוש שכר שלי , אני הגשתי תלונה במשטרה כנגד המאבטח על הצגת תלוש השכר שלי בבית המשפט ללא הסכמתי. 1- האם יש עילה לתבוע את המאבטח על פגיעה בפרטיות או לפי חוק לשון הרע 2- האם יש לו הגנות חזקות שיכול לטעון אותם כנגד 3- אודה לקבלת תשובתכם

עו"ד אורי אבני

הייתם שלום, מדובר בסיפור מורכב שחסרים בו פרטים, מוטב שתפנה למשרד עו"ד (משרדנו או כל משרד אחר) בהצגת הפרטים החסרים ותתבהר התמונה. באופן כללי, כמובן שיש לבדוק כיצד הגיע תלוש השכר שלך לידיו, האם מדובר בגניבה, זיוף, הונאה כלשהי וכו', או בדרך אחרת לגיטימית אחרת. אחר כך תבחן מידת הפגיעה בפרטיות. כלומר כמה אנשים נחשפו לתלוש שלך? האם נרשם בפרוטוקול או רק הוזכר בעל-פה? האם הפרוטוקול פורסם כבר ברבים? האם ניתן לצמצם למינימום את הפגיעה. מדוע הוא הזכיר את שמך ולא דיבר באופן כללי? וכו'. אלו דברים שיש לבדוק בטרם נגיע למסקנה האם פרטיותך נפגעה (על פניו נראה שכן) ובאיזו מידה היא נפגעה והאם אתה זכאי לפיצוי (שזו שאלה כאמור הרבה יותר מורכבת ותלויות נסיבות ומה ארע בהמשך).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות