shunshine5

מחיקת פרסום מפורטל מוכר

שלום , אני פירסמתי מוצר למכירה באחד הפורטלים היותר מוכרים בארץ . לא ידעתי שלא אוכל אח"כ למחוק את הפרסום לאחר המכירה . השארתי שם פרטים אישיים . ביקשתי ממנהלת הפורום למחוק את הפרסום והיא סירבה בתוקף , לאחר פניה למנהל הוא הסכים למחוק רק פרסום אחד שכלל את הפרטים האישיים שלי. ביקשתי למחוק את כל הפרסומים ממני (בסה"כ מדובר בשלושה , מדובר על דקת עבודה בשבילם) היות ומנהלת הפורום יצרה שיח סביב המוצר שהמחיר גבוה מדי שזו רמאות וכו(מה שלא נכון כמובן אך אני לא אכנס לזה כאן) שורה תחתונה אני לא מוכנה לעורר דיון שלילי סביב הפרסום שלי ועל הגב שלי מה עוד שהמודעה כבר אינה רלוונטית. האם משפטית מחוייב הפורטל למחוק את הפרסומים שלי בפורום לאחר בקשתי ? תודה

עו"ד אורי אבני

שלום, לעניין מחיקת הפוסט, יש לבדוק את תקנון האתר, למי שייכות הזכויות ובאיזה אופן ניתן לדרוש את מחיקת הפוסט לאחר שפורסם על ידי המשתמש. יתכן ויהיו מצבים בהם התקנון טוען מרגע הפרסום הפוסט שייך לאתר ולא ניתן למחוק ואז יש לבדוק האם ההוראה סבירה נוכח תוכן הפרסום והתגובות. כך שלצורך שאלתך נדרשים כמובן יותר פרטים, אך מציע כי תתחילי בבדיקת תקנון האתר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות