אתי

פציעה בגן ילדים פרטי

בני נפצע בגן פרטי בזמן שהשתמש באחד ממתקני הגן שהתגלה כלא בטיחותי. אני הייתי עדה לתאונה שקרתה. מנהלת הגן טוענת שאיננה מאמינה כי הוא נפצע בזמן פעילות הגן וכן טוענת שכתבתי הודעה על הארוע בקבוצת הגן. בשום קבוצה לא כתבתי שבני נפצע בגן (אלא רק שהוא לא ישתתף בפעילויות בחודש הקרוב בגין פציעתו) ובטח לא כתבתי שאני מאשימה את הגננת. כן סיפרתי לחברות שלי, שגם ילדיהן נמצאים בגן, שבני נפצע במתקן המסויים הזה, בלי להאשים את הגננת ברשלנות, אלא רק כציון עובדה של פרטי הארוע שאני ראיתי שקרה. בעקבות הסיפור ביקשו האמהות מהגננת להמנע משימוש במתקן. חשוב לציין גם שהגננת מאוד לא רצתה להפעיל את ביטוח הגן, הפכה להיות אגרסיבית בתקשורת איתי וכרגע גם מחפשת במה להאשים אותי. היא אמרה לי שהיא לא מאמינה שהמקרה אכן קרה וכאמור טענה גם שאני מפיצה נגדה דברים. האם היא יכולה לתבוע אותי על ששיתפתי את חברותי בפרטי הארוע???

עו"ד אורי אבני

שלום אתי, מניסיוננו, לתבוע תמיד ניתן ולאתר כיצד את מוציאה את דיבתה. אך אם סיפרת עובדתית אירוע שהיית עדה לו, אין לך מה לחשוש ולא מדובר בעילה לתביעת לשון הרע, כאשר הצד השני מוכיח אמת דיברתי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום לשון הרע והגנת הפרטיות