רלי

בן אלים מאוד ואני חוששת ממנו מאוד

יש לי בעיה קשה עם בן שלי שהוא לא גר בבית אבל הוא חושב שהוא יכול לשלוט ולהכתיב לי מה לעשות ומה להגיד הוא בן אדם מאוד אלים הוא מאיים שיהרוג אותי ואת שאר הילדים כשאנחנו לא מקשיבים למה שהוא רוצה לקבוע לנו לעשות הוא גם גדול מימדים כך שהוא מפחיד מאוד אני מאוד חוששת ממנו שיפגע בי ובילדים האחרים שלי יש לו בעיה של התפרצויות של צעקות הוא כועס ויכול לשבור חפצים בבית והוא שבר ובגלל זה אני חושבת שהוא גם מסוגל לפצוע אותנו עד להרוג אותנו אנשים אומרים לי לפנות למשטרה ולהוציא נגדו צו הרחקה זה משהו שאני לא רוצה לעשות הוא הבן שלי אבל מצד שני צריכה להגן עליי והמשפחה ביקשתי ממנו כמה פעמים ללכת לטיפול הוא לא מוכן ומתעצבן עוד יותר החשש שלי הוא שאם אני אלך להתלונן במשטרה ישחררו אותו הביתה בלי צו בלי כלום והוא יחזור ויפגע בי באמת או בילדים אם אני הולכת למשטרה מה הסיכוי שהם ישחררו אותו הביתה ולא יתנו לו מעצר או לפחות טיפול?

דרנש

איך ממשיכים את החיים בצל הפחד באין כוחות נפשיים בריאותיים ופיזים?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום רלי, לפני שאתן לך תשובה מפורטת אבקש לדעת מה גילו של בנך? באופן עקרוני חשוב מאוד לא להבליג ולוותר האלימות לא חולפת מאליה יש צורך בהתערבות חיצונית וסמכותית. את יכולה ללכת למשטרה ולהתייעץ עם קצין הנוער כיצד לפעול ולהגיב. בהצלחה