טל

תביעת בן זוג לאחר גירושין על התעללות נפשית

רציתי לשאול אם אפשר לתבוע בן זוג לאחר גירושין על התעללות נפשית ??

עו"ד פלילי יאיר רגב

היי טל, פורום זה מתמקד בעבירות פליליות, אנא פני לעו"ד המתמחה בתביעת נזיקין במסגרת התא המשפחתי. אלימות במשפחה היא נושא כאוב, ולצערנו יש אנשים, בעיקר נשים וילדים, הנדרשים להתמודד עמו על בסיס יומיומי. נקודת האור בנושא היא מגוון רחב של זכויות ושירותים שמנסים לסייע לקורבנות לברוח מהאלימות וגם לשקם את חייהם. כעקרון, התעללות נפשית - גרימת סבל נפשי וכאב רגשי על ידי פגיעות מילוליות, הפחדות, עלבונות, השפלות, איומים, צעקות, התעלמות מצרכים חיוניים והתנהגות אליו כאל ילד.