מור

לפני משפט על תלונה שקרית על תקיפה במשפחה

אני נשוי 4 שנים +1 במשך 4 שנים אשתי בטוחה שאני בוגד בה דבר שמעולם לא קרה וכל ניסיון שלי להבהיר לה שזה לא נכון לא עוזר. אין לי עבר פלילי אני עובד שנים באותה עבודה ואין לי בעיות מיוחדות לפני חודש וחצי אחרי ריב שקשור עוד פעם לנושא הזה אשתי הלכה למשטרה ואמרה שאני תקפתי והרבצתי אותה לא היה ולא נברא זה שקר! קיבלתי הרחקה מהבית שבועיים ואחרי שבועיים חזרתי המצב קצת נרגע בינינו אבל קיבלתי זימון לבימ"ש בעוד כמה חודשים. איך מבטלים את המשפט ואם אי אפשר לבטל את המשפט מה הסיכוי שלי לצאת זכאי על פשע שלא ביצעתי?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום מור, כתוצאה מהיחס הבלתי סלחני והפאניקה המשתלטת על רשויות אכיפת החוק, בעת שמוגשת תלונה על אלימות במשפחה וכפועל יוצא, הנטייה למצות את הדין עם חשודים ונאשמים. לפיכך, המלצתי המידית קח לך מייד עו"ד מומחה בפלילים. אין להקל ראש לרגע בכתב האישום ובדיון הצפוי בבית המשפט. הגישה על פיה תבוא לבית המשפט ופשוט "תספר" לשופט מה קרה והכול "יהיה בסדר", נאיבית ומנותקת לחלוטין מן המציאות. תפקידו של עורך דין פלילי במסגרת עבירות אלימות במשפחה הינו תפקיד חשוב ביותר. רק עורך דין מנוסה ומקצועי יוכל לבחון כראוי את תיק החקירה ולעבור על העדויות שנגבו לנתח אותם ולגבש איתך קו הגנה. במקרים המתאימים, פועל עורך דין פלילי לסיום ההליך הפלילי באי הרשעת הנאשם או ביטול האישום. מכל האמור לעיל עולה החשיבות בהעמדת ייצוג משפטי מקצועי, שיפעל למניעת הרשעתך בפלילים. אשמח לסייע לך בברכה