ראובן

צעקות במשפחה מבית השכן

שלום עו"ד רגב, אנחנו גרים בשכונה נורמטיבית, משפחות נורמטיביות ומאחד השכנים אנחנו שומעים לפחות פעם בשבוע צעקות רמות מבני המשפחה. יש לך טיפ מה ניתן לעשות בעדינות או לא בעדינות על מנת לבדוק מה קורה שם?

עו"ד יאיר רגב

שלום ראובן, צעקות רמות מבית השכן עדיין לא מקימים חשד סביר שמתבצעת עבירה פלילית. אני מציע שברגע שתשמעו פעם נוספת צעקות מבני המשפחה תדווחו למשטרה בטלפון 100. הם יבדקו עם בני המשפחה הכל כשורה. ניתן להודיע למשטרה ללא מסירת פרטים מזהים.