מתן

כאבי גב בגלל נשיאת מחשב נייד

בתוקף תפקידי אני עובר מחברה לחברה של לקוחות שלנו ועובד עם המחשב בנייד שניתן לי מהעבודה. אין לי רכב ולכן אני נוסע ללקוחות באוטובוסים ולפעמים נאלץ ללכת גם ברגל. הבעיה שלי היא שאת המחשב אני נושא ביד בתוך תיק של המחשב. המחשב כבד מאוד והליכה יום יומית עם המחשב גורמת לי לכאב גב וברכיים יום יום. ניסיתי לשים את המחשב בתוך תיק גב אבל חלק מהמחשב נשבר ולכן אין לי ברירה אלא להחזיק אותו בתוך תיק יד ששומר עליו יותר. בעבודה שלי אין לי למי לפנות שיהיה לו מספיק אכפת מהכאבים שלי. האם אני יכול לפנות ישירות לביטוח לאומי עם חוות דעת מרופא משפחה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

מתן שלום רב., : ראשית לכל חשוב שתפנה לרופא אורתופד במסגרת קופ"ח לבדיקה אבחון וטיפול כולל בדיקות עזר וצילומי הדמיה., כמו כן אנא ציין מהן הפעולות הנוספות אותן אתה מבצע בעבודתך מעבר לנשיאת התיק. נא פרט סדר יום מלא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע