אורי

תביעה נגד המעסיק על התרשלות וגרימת מחלת מקצוע

לפני כשנה עברתי ניתוח בקע, לאחרונה נאלצתי לעבור ניתוח מיניסקוס בברכי, וכמו כן נתגלו ממצאים בירכיי. אציין כי אני מועסק במפעל בו קיימים אינספור ליקויי בטיחות. כן אדגיש כי לאורך תקופה לא מבוטלת (במשך שנים) הועסקתי בניגוד לחוק מעל 290 שעות עבודה לחודש. רציתי לדעת האם אוכל לטעון למחלת מקצוע לאור האמור לעיל וכמו כן האם עומדת לי עילה נזיקית גם כנגד המעביד או שהתביעה מוגשת רק כנגד המוסד לביטוח לאומי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

שלום רב., יש התרשלות של העסיק ויש קשר סיבתי בין ההתרשלות לנזק אזי ניתן לבחון תביעת המעסיק., לגבי מיקרוטראומה יש הכרח לבחון מה הפעולות שעשית מידי יום בעבודה על מנת להיווכח האם יש אפשרות כי תהא הכרה ע"י המוסד לביטוח לאומי.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע