אמנון

אובדן התעסוקה כתוצאה פריצת דיסק

אני עובד כמחסנאי כבר 21 שנה במחסן גדול של חברה מאוד גדולה בארץ. חלק גדול מעבודה שלי במשך כל השנים הוא הרמת ארגזים קבדים. לפני שנתיים הגעתי לאורטופד שאמר כי אני צריך להזהר כי אם אני ימשיך יהיה לי פריצת דיסק וככה קרה. כרגע אני חודשיים בבית במיטה מה עושים. האם זה מחלת מקצוע מי מי אפשר לקבל כסף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אמנון שלום רב., אם יש בידיך ביטוח שמכסה אי כושר עבודה עליך לפנות לביטוח זה., כמו כן נא פנה לנכות כללית על מנת שלכל הפחות תקבל נכות כללית זמנית., על מנת לקבל הכרת במיקרו טראומה בענף נפגעי עבודה יהיה עליך להוכיח ביצוע פעולות חוזרות ונשנות של הרמה במהלך יום העבודה כאשר אם המדובר בעבודה מגוונת יהיה קושי לקבל הכרה.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע