נטלי

יש לי חבר פושט רגל ויש לי חסכונות

האם במקרה שנעבור לגור ביחד יכול להיות שיצפו ממנו להחזיר יותר כספים כל חודש בגלל החסכונות שלי? האם ייתכן שיבקשו ממני גם להשתתף בפשיטת רגל שלו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

נטלי שלום לך. אשיב לשאלותייך כדלקמן: ראשית עליך להבין שחובות בן הזוג אינם חובותייך על פי חוק. עם זאת, אכן חששך מוצדק ומובן שיראו בחסכונותייך כחלק מנסיון בעלי התפקידים לשפר מעמדם במשא ומתן מול החייב. כמו כן תלוי מיהו בעל התפקיד (כונס נכסים רשמי-מנהל מיוחד) ואיך מסבירים לו. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל