דגנית

עיקול קרן פנסיה לעובד שעבד במקום שפשט רגל

חשבון קרן הפנסיה של עוקל למרות שאני עובדת ולא המעסיק....האם זה חוקי? בפוליסה אחרת לא. נותנים לי למשוך את כספי הפיצויים ממקום עבודה אחר שסיימתי לעבוד. האם אלה לא הכספים שלי? לי אין חוב. למה אני צריכה להיפגע מכך שהחברה הגיע לפירוק? ממש אבודה ולא מבינה כלום.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

קרן פנסיה של עובד אי אפשר לממש לטובת חובות מעסיק וזאת עפ"י חוק בהצלחה! דוד הוד עו"ד

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

דגנית שלום לך. לצערנו גם אני לא מבין מדברייך מהו רצונך. לפיכך אינני יכול להשיב לך. תארגני מחשבותייך ואשיב לך בהתאם. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל