יונית גוטמן

בקשה מבית משפט למינוי כונס נכסים מטעמי

שלוםעקב חובות גדולים נאלצתי לעזוב את הארץ.התברר לי כי כונס הנכסים של אשתי ביקש מבית המשפט להיות כונס הנכסים אף שלי.האם יש לי אפשרות לבקש מבית המשפט כונס נכסים מטעמי? המטרה היא לבחור כונס נכסים ששכרו יהיה מכינוס הנכסים ובמסגרת זאת אף יגיע להסדרים עם נושיי כך שאולי אוכל לחזור לארץ.תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

יונית שלום לך. בהמשך לשאלותייך אשיבך כדלקמן: 1. אתה יכול לבקש מינוי כונס מטעמך. אין בכך כל טעם. כונס הנכסים הינו מינוי על ידי בית המשפט. מוטב שאותו כונס ינהל את שני התיקים. כך תחסוך גם בהוצאות וגם בהליכים. 2. שכרו של כונס הנכסים והמנהל המיוחד הינו מקופת הכינוס. סדר גודל של 20 אחוז מכל מה שישתלם לקופת הכינוס עם הזמן. אין לראות באמור לעיל כתחליף לייעוץ משפטי פרונטלי מול עו"ד הבקיא בתחום. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל