אפי רולן

השפעת נושה מוצהר על בקשת הפטר בהמלצת המנהל המיוחד

נקבע לי דיון לקבלת הפטר בהסכמת המנהל המיוחד, השופטת חייבה אותי לזמן את כל הנושים המוצהרים למרות שלא הגישו תביעות חוב, האם הם יכולים להשפיע על קבלת ההפטר, במילים אחרות למנוע את קבלתו

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

אפי שלום לך. במענה לשאלותיך אשיבך כדלקמן: 1. אני שמח שנקבע לך דיון להפטר בהמלצת המנהל המיוחד. משמעות הדבר היא שזכית לחיזוק משמעותי לקבלת ההפטר בתנאיו. 2. הזמנת כל הנושים, גם אלה שלא הגישו תביעות חוב, הינה חובה על פי דין. ההגיון מאחורי החובה היא שאם יש בידי הנושים פרטים נוספים אודותיך, פרטים שלא דיווחת לאורך ההליך ויש בכך כדי לשפר מצבם, הרי שעומדת לזכותם הזכות להתנגד להפטר. 3. כן הנושים יכולים להתנגד. ההחלטה לא תלויה בהם. ביהמ"ש הנכבד הוא המחליט. מקווה שעזרתי. אין לראות בכך תחליף לייעוץ משפטי פרונטלי מול עו"ד הבקיא בתחום. בהצלחה!

אפי

תודה על תשובתך, עזרת לי מאד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל