אביגדור

הוצאה לפועל לפני פשיטת רגל

שלום רב, יש לי חובות לבנקים קרוב לחצי מיליון שקל אבל עדיין אין לי תיק בהוצאה לפועל כמה זמן אני צריך לחכות עד שאני יכול לגשת לפשיטת רגל והאם אפשר לזרז את זה? תודה

עו"ד איתי בר

שלום אביגדור, בניגוד למה שהרבה אנשים נוטים לחשוב הוצאה לפועל אינה "שלב" הכרחי בדרך לפשיטת רגל במידה והליך פשיטת הרגל הנו ההליך המשפטי המתאים עבורך, אינך חייב להמתין ואתה יכול להגיש בקשה לקבלת צו כינוס באופן מידי זאת כאמור ללא קשר להליכי הוצל"פ. ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל