נאוה

ניהול חשבון בנק בפשיטת רגל

שלום עו"ד בר שמי נאוה, בת 59 מהצפון וברצוני לשאול שאלה. מזה כ-13 שנה אני עם חובות בהוצאה לפועל שיצר הגרוש שלי בשנים האחרונות אני מתנהלת ללא חשבון בנק עקב העיקולים הרבים שהוטלו עלי. רציתי לדעת מה קורה עם אותם עיקולים בפשיטת רגל והאם אוכל סופסוף לנהל חשבון בנק. בכבוד רב, נאוה

עו"ד איתי בר

שלום נאוה, מיד עם קבלת צו הכינוס ניתן לבטל את כל העיקולים בהוצאה לפועל. בנוסף, תוכלי לפתוח חשבון בנק חדש ללא כל חשש מעיקולים נוספים שכן תחסי תחת הגנת צו הכינוס. ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל