ארז

לאן נעלם הכסף של החייב בכינוס

חייבים לי 100,000 ש"ח והחייב נכנס לכינוס וחייב לעוד אנשים גם 100,000 ביחד, הוא משלם 800 ש"ח לחודש- האם זה אומר שאני מקבל 400 ש"ח כל חודש או שזה נשמר בקופה של הנאמן עד ההודעה החדשה? לאן נעלם הכסף?

עו"ד איתי בר

ארז שלום, הכסף אותו משלם החייב מיועד לקופת הכינוס כאשר החלוקה נעשית לאחר תום ההליך הסכום שתקבל יהיה בהתאם לתביעות החוב שיאושרו ולחלקך כנושה בתיק. ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

ארז

אם הפושט רגל בפיגורים או סתם לא מבקש הפטר במשך שנים, אז כל הנושים שהגישו תביעות חוב לפני 5 שנים פשוט מחכים בסבלנות או שהם מקבלים סכום כל חודש מהצו תשלומים של הפושט רגל?

עו"ד איתי בר

ככל שהחייב אינו עומד בצו התשלומים ניתן להגיש בקשה לביטול הליכי פש"ר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל