דודו שרון

דרך לגביית החובות שהשאיר פושט רגל

שלום רב. אשמח לקבל עיצה עבור אדם קשיש "שנפל בפח" בבעייה שהתעוררה לאחרונה: מדובר על אדם מבוגר שהשכיר את דירתו לדייר ,שגר בדירה עם משפחתו ,ולא שילם דמי שכירות במשך שנתיים, וכעת התברר שגם לא שילם הוצאות שוטפות: מים, חשמל ,וארנונה,(בגינם הצטברו חובות באלפי שקלים.) לאחרונה,נודע לבעל הדירה הקשיש, כי הדייר בפשיטת רגל . השאלה היא: איך על בעל הדירה להתנהל במצב הנוכחי, בכדי להשיב לפחות את החובות על ההוצאות השוטפות באלפי ש"ח,שחייב שוכר הדירה.

עו"ד איתי בר

שלום דודו, ניתן להגיש תביעת חוב בתיק ובמידה ואותו פושט רגל יצר את החובות בזמן ההליך ניתן להגיש בקשה לביטול הליכי פש"ר עקב חוסר תום לב ולנסות להיפרע ממנו באמצעות הליכי הוצל"פ בהמשך ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל