ירושלים

תקופת תהליך פש"ר וסיומו

שלום רב אני ואישתי היינו בתהליך של הכנה לפשר כמה חודשים וסוף סוף קיבלנו צו כינוס עם צו תשלומים. כשדיברתי עם העו"ד בזמן האחרון פתעום אמר שהסיכוים שהתהליך יסתיים בסוף 18 חודשיים הם קלושים מאוד בגלל הגיל "הצעיר" שלנו (47 ו40) ויכול להיול שיידרש תשלום של כל הסכום כמה זמן שייקח (!) 1) האם תהליך פש"ר לא מיועד בדיוק למחוק חובות ולתת לאדם לצאת לדרך חדשה להבדיל מהסדר תשלומים דרך הוצל"פ? אם לא מה הטעם של פש"ר? 2) גם החוק החדש מיועד למנוע תהליך פש"ר שנמרח שנים ולהגביל את זה ל 18 חודשים מה הפירוש שאמירה של העו"ד תודה

עו"ד איתי בר

שלום, הרפורמה החדשה קובעת כי על החייב להיות בהליכי פש"ר של מינימום 18 חודשים ולאחר מכן ייקבע האם אותו חייב יקבל הפטר חלוט או הפטר מותנה. מאחר והנכם צעירים יחסית ואני מניח ללא בעיות רפואיות הנכם נחשבים "פרודוקטיבים" ולכן סביר שתקבלו הפטר מותנה יחד עם תכנית פירעון אשר בסיומה תקבלו הפטר חלוט (ככל ותעמדו בתנאים כמובן) ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל