רובי

אישור להמשיך להעסיק עובדים

אני בהליך פשיטת רגל. קיבלתי צו כינוס. יש לי עסק. האם אני צריך לקבל אישור מבימ"ש להמשיך להעסיק עובדים?

עו"ד איתי בר

היי רובי, לחייב בהליכי פשיטת רגל אסור להיות בעל מניות בחברה. במידה ומדובר בעוסק מורשה עליך לבקש אישור מבית המשפט בו מתנהל התיק. הייתי ממליץ להיוועץ עם המנהל המיוחד טרם הגשת בקשה שכזו. ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל