דונטלו

שכר טרחת עורך דין בהליך פשיטת רגל

שלום רב, עקב מצב כלכלי קשה אני שוקל לפנות להליך פשיטת רגל. קראתי מעט על ההליך והחלופות שלו באינטרנט בתקופה האחרונה, ולפחות שאלה אחת מרכזית אינה ברורה לי: כיצד משלמים את שכרו של עורך הדין המייצג בהליך? במקרה שלי, עקב בדידות והיעדר קשרים חברתיים, לא אוכל להיעזר בבני משפחה וכדומה. האם במקרה כזה ניתן לקבוע ששכרו של עורך הדין יתקבל מתוך הקופה, או שהדבר אינו נהוג? ואם לא ניתן - האם יש דרך בה אוכל בכל זאת להיות מיוצג? תודה רבה

עו"ד איתי בר

שלום רב, שכר הטרחה נקבע לפי הסכם הנחתם בין הלקוח לבין עורך הדין המייצג בתיק. ככל שאין ביכולתך לממן עורך דין הרי שיש סיוע המשפטי בעמותות שונות המוענק ללא תשלום (למעט תשלום אגרה) לחייבים ולנושים העומדים בתנאי הזכאות לסיוע. ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל