רונית

ריבית מיום צו כינוס -

שלום, סעיף 81 לפקודת פשיטת רגל נותן לנאמן סמכות לחלק ריבית והצמדה מיום מתן צו הכינוס. האם מדובר בריבית הסכמית/פיגורים או ריבית לפי סעיף 4 לחוק ריבית? תודה רבה

עו"ד איתי בר

שלום רונית, ריבית פיגורים תקפה עד ליום מתן צו הכינוס לאחר מכן הריבית תחושב לפי סעיף 134א לפקודה. לגבי סעיף 81 הריבית נקבעת לפי חוק פסיקת ריבית על מנת ליצור אחידות בין הנושים לאחר מתן צו הכינוס. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

יוניב

אתה טועה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל