גלית שמש

האם ניתן לעשות הסדר תשלומים לפני פקודת פשיטת הרגל ?

שלום רב האם קיים הליך חדש שבו ניכנסים לתהליך פרעון עם הסדר מותנה לפני הדיונים על פשיטת הרגל ? ואם כן האם אפשר לקבל הפטר? אם כן אז מה ההבדל בין ההסדר שהנאמן מציע ? אולי זה אותו הדבר האם גם הוא יכול להציע הסדר לפרעון והפטר לפני פקודת פשיטת הרגל ?

עו"ד איתי בר

היי גלית, בהליך החדש החייב מגיע לדיון הראשון בעניינו לאחר 18 חודשים ובמהלך הדיון המנהל המיוחד מציג את תכנית הפירעון שהכין בעבורו. ניתן לקבל הפטר חלוט במעמד הדיון אך לרוב מדובר בהפטר מותנה בלבד. ככל שתהיי מעוניינת בייעוץ טלפוני מפורט יותר את מוזמנת להתקשר. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל