סיגלית

פניה לסיוע משפטי לפני פשיטת רגל

שלום, נקלעתי למצוקה כלכלית ואני על סף קריסה. פניתי לסיוע משפטי כדי לקבל ייעוץ, והם אמרו שלא יוכלו לעזור לי בשלב זה, עד שלא ייפתח תיק בהוצאה לפועל. אני מבקשת לדעת האם אלו מגבלות השירות של סיוע משפטי, או שגם אילו פניתי לעו"ד פרטי הוא היה מבקש להמתין עד לקריסה הכלכלית ושצ'קים שלי יחזרו, כדי להתחיל לפעול. זה לא נשמע לי הגיוני. כמו כן באופן ספציפי אני מבקשת לדעת מה לעשות לגבי הדירה - יש לבעל הדירה צ'קים שלי - מה יקרה כשהצ'ק יחזור? זה קורה בעוד תקופה קצרה מאוד ואני חושבת שאני צריכה להיערך ולא להמתין להליכים בהוצאה לפועל כדי להתחיל לפעול. אודה מאוד לעזרתכם ומה כדאי לעשות. תודה, סיגלית

עו"ד איתי בר

שלום סיגלית, אין הכרח מבחינת הליך הפש"ר להמתין להליכים בהוצל"פ על מנת להגיש בקשה לצו כינוס, נהפוך הוא ככל שניתן עדיף להימנע מכך. את מוזמנת ליצור עמי קשר בטלפון ואשמח לנסות ולסייע. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל