לימור

הסדר נושים לפי סעיף 19 א'

החוב שלי עומד על 80,000 ש"ח - מתוך זה 40,000 לבנק, ו - 40,000 לחברת האשראי (בשני המקרים מדובר בהלוואות). אני עדיין עומדת בתשלומים אבל בקרוב זה צפוי להשתנות, ואז אני מניחה שכשיגיע ה"בום" של כל ההוראות קבע והצ'קים שיחזרו, עם ריביות וקנסות, החוב יגדל לבערך 100,000 ש"ח, ואז יתווספו כל מיני נושים: בעל הדירה, ספקית האינטרנט, חברת הסלולר, וכן הלאה. השאלה שלי, מבחינת האפשרות להגיע להסדר - מה הסכום המינימלי שאזדקק לו? האם 30,000 ש"ח ממקור חיצוני זה מספיק, או שבדר"כ הבנקים וחברות האשראי דורשים יותר במצב כזה? זאת לאור העובדה שלי יש בקושי משאבים כרגע לקיים את עצמי, ולא מעבר. תודה רבה

עו"ד איתי בר

שלום לימור, תנאי הסף הוא אכן לפחות 30% מהחוב אבל אין "בדרך כלל", זהו מו"מ ובוחנים כל מקרה לגופו. בודקים מספר קריטריונים כגון כמה זמן החובות קיימים, כמה נושים יש ומיהם, מה יכולת הפירעון של החייב, האם יש ערבים בחלק מן החובות ועוד חסרים מספר נתונים לצורך קבלת תמונה מלאה, את מוזמנת לפנות אלי בטלפון עם הפרטים החסרים ואשמח להעניק ייעוץ מדויק יותר. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל