חן

חשבון בנק - פושט רגל - הוראות קבע

שלום, אבי הוא פושט רגל מזה שנים. הוא נכה 100% מרותק לכסא גלגלים, חולה מאוד. הוא מתקיים מקצבת נכות ורנטה שניתנת לניצולי שואה. בחשבון הבנק אליו אליו נכנסות הקצבאות הוא עשה שתי הוראות קבע שבמשך תקופה ארוכה כובדו על ידי הבנק. לאחרונה, הבנק אמר לו כי שתי הוראות הקבע לא כובדו וזאת משום שיש להם צו של בית משפט לא לכבד הוראות קבע. עצם זה שהוראות הקבע יחזרו יגרמו לזה שיווצרו לי חובות חדשים, מה שאני לא מעוניין בכך. איך אני מסדר את העניין? אודה לתשובה מהירה.

עו"ד איתי בר

שלום חן, לא הבנתי מדוע זה קשור אליך, אתה אמור להתנהל בחשבון עצמאי בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל