פ.

משיכת כספי קרן ההשתלמות

אני כרגע נמצא בהליך שלאחר שנקבעה תוכנית פרעון והתחלתי לשלם מידי חודש בתוכנית הפרעון לא נכלל קרן ההשתלמות , כספי הפנסיה , פיצויי פיטורין , ואני לא צריך למלא דוחות דו חודשיים , יש לי טיפולים דחופים עם השיניים שציינתי אותה והבאתי תוכנית טיפולים בעת ההתנגדות שלי לתוכנית הפרעון , סך הטיפולים הדחופים עומד על כ6500 שקל ואין לי כסף לשלם אותם לאור הגדלת צו התשלומים החודשי פי 2.5 ממה שהיה לפני תוכנית הפרעון , אני מרוויח שכר מינימום לשעה קצת יותר משנה אצל המעסיק הנוכחי בעבודת שמירה , סך כל כספי קרן ההשתלמות מ 3 המעסיקים האחרונים עומד על כמעט 8,000 שקל ברוטו כאשר לא הגיע מועד משיכת כספי הקרן ולכן אצטרך לשלם מס 48 אחוז לכן אקבל סכום של כ 4000 שקל נטו שזה אפילו לא יכסה את מלוא טיפול השיניים , פניתי לקרן ההשתלמות אבל סירבו לתת לי את הכספים ללא אישור בית המשפט , האם בנסיבות שתיארתי בית המשפט צריך להורות על שחרור כספי קרן ההשתלמות על מנת שאוכל לטפל בשיניי יש לי כאבים חזקים

עו"ד איתי בר

שלום רב, טרם פנייה לבית המשפט הייתי מציע לפנות למנהל המיוחד בתיק ולנסות להגיע עמו להבנות בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל