יוסף

מישהו חייב לי 10000 שקל ומתחמק מתשלום

משהוא חייב לי 10000 שקל הוא מודה בכך הוא לא מכחיש אבל הוא חוצפן הוא לא עונה לי בטלפון כבר חודש שלם ברציפות ועוד כל מיני דברים שלא המקום לפרט השאלה שלי מה עושים אני יכול לעשות לו הוצאה לפועל או לתבוע אותו הוא כתב לי בפייסבוק שהוא חייב לי מה עושים אשמח לעזרה תודה

עו"ד איתי בר

יוסף שלום, לא ניתן לפתוח בהליכי הוצאה לפועל ללא אסמכתא על כן יש להגיש תביעה, במקרה שלך בתביעות קטנות ולאחר מכן לנסות להיפרע. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל