הדס

אסיפת נושים בתהליך פשט"ר

הי! אני מצויה בהליך פשטר כבר למעלה משנה, דיון נקבי לעוד 3 חודשים. בשל חוסר אמצעים אני מיוצגת על ידי הסיוע המשפטי. אין לי אפשרות להציע הסדר בסכום שיספק את הנושים (סך החובות 200 אלף) ומעורך הדין שלי הבנתי שבצב כזה מחכים שהכנר והמ"מ יציעו תוכנית פירעון. שאלתי- מאיזה סכום קובעים את גובה ההחזר? בהתאם ליכולות שלי? ואם הן נמוכות (עובדת במשרה מלאה אבל יש שכירות וילדים) מגלגלים את התיק בלי אפשרות סגירה???

עו"ד איתי בר

הדס שלום, המנהל המיוחד מגבש תכנית פירעון המותאמת אישית לחייב, כאשר ישנם שיקולים שונים אותם הוא לוקח בחשבון כמו גובה תביעות החוב שאושרו, הסכום שהצטבר עד כה בקופה, יכולת החזר של החייב, התנהלות החייב בהליך ועוד בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל