אורית

תכנית פירעון בצו כינוס - פשיטת רגל

חוב של קרוב ל400 אלף משלמת בחודש 100ש"ח אין לי נכסים נמצאת קרוב לשנה בכונס נכסים כמה אתה חושב שתהיה תוכנית הפירעון עם בצב הכנוס רשום שאני אמורה לשלם למנהל המיוחד 8 אלף ש"ע תודה רבה

עו"ד איתי בר

אורית שלום, ללא שיחה מקדימה עם המנהל המיוחד אין שום דרך לדעת איזה סכום תידרשי לשלם במיוחד כאשר אינני בקיא בתיק. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל