קארן

שאלה על תוכנית הפירעון

שלום, בתוכנית פירעון נכתב: לאור מצב הנשייה הנוכחית ובשים לב כי לחייבת זכויות פיננסיות המוקנות לנאמן, סבור הח"מ כי ככל והחייבת תפעל להוסיף לקופת הכינוס סך של 8000 ש"ח (סכום המגלם את זכויות החייבת בקרן השתלמות (8781) , סכומים שבתוספת הסך שכבר נצבר- יאפשרו חלוקת דיבידנד לנושיה בשיעור של כ 100% נטו א אז תוכל לזכות בהפטר". עכשיו השאלה :) זה אומר שאני יכולה לתת להם את הקרן השתלמות במקום ה 8000 ש"ח ? או שחייב מזומן?

עו"ד איתי בר

קארן שלום, יתכן ויהיה חיוב מס בגין פירעון מוקדם של קרן ההשתלמות, ככל והסכום שיתקבל שווה ערך ל- 8,000 ש"ח אין שום מניעה לכך. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 1700-703-709 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל