מני

האם זה עבירה פלילית של הטרדה? ואם כן האם יש הגנה בחוק לדברים

האם זה הטרדה כלפי עובד ציבור עקב תפקוד לקוי ולא חוקי שלו? העלבתי אותי כמה פעמים(לא קללות) איימתי עליו כמה פעמים בודדות "תזהר ממני" אתה "תתן על זה את הדין " נסיתי לתפוס אותו בטלפון על משהו חשוב ודחוף לי, כמה עשרות פעמים הערכה גסה מאוד בקשתי שיעבירו אותי אליו ולא העבירו אותי אליו כי הוא לא היה מוכן, זה בתקופה של 4 חודשים. הוא מצידו לא הגיב לי. האם מדובר בעבירה פלילית של הטרדה? או שזה נורמטיבי? אציין כי פניתי אליו עקב משהו דחוף ורגיש עבורי, שדבעבר לא היה במציאות. האם זה עבירה פלילית? ואם כן האם הגנת "טעות במצב הדברים" יכולה לפטור אותי? אני נסיתי להשיג אותו כי חששתי זכות יסוד שלי תפגע.

גדג

האזהרות היו בגלל שחששתי שהוא יעבור על החוק מולי ויפגע לי בפרטיות

עו"ד משה אלון

זה עדיין יכול להיות עבירה פלילית.