משה

הסתרת תיק שנסגר מהאינטרנט

האם יש דבר כזה להסתיר תיק פלילי שנסגר לפני מספר שנים כך שלא יהיה אפשר לחפש אותו בגוגל או לראות אותו מהאינטרנט? איך עושים זאת?

עו"ד משה אלון

שלום רב, אם כוונך למנוע הצגת התיק באתרים כגון גוגל, נבו ועוד, הפתרון הוא לפנות בכתב לכל אחד מהאתרים בבקשה להסיר את הפרסום. זו לא עבודה קלה, אבל זה עובד.

משה

האם אפשר לגרום לזה להיות מוסתר באתר של הבית משפט? או במסד נתונים של התיקים?

עו"ד משה אלון

אני לא חושב שניתן לעשות כזה דבר. ניתן לפנות להנהלת בתי המשפט ולבדוק מולם