א

שאלה לגבי תהליך פלילי - נפגע עבירה

לפני מס' חודשים הותקפתי קשות. הגשתי תלונה במשטרה ובעקבות זאת הוגש כתב אישום. בפרקליטות מסרבים לתת עתק של כתב אישום בטעינה "שזה יכול לפגוע באמינות של עדות שלי". התיק נקבעה לדיון הוכחות, אך בסופו של דבר לא נתנו לי להעיד. האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? האם אלי לדרוש שייתנו לי להעיד? האם בתור נפגע של עבירה יש לי זכות להעיד?

עו"ד משה אלון

שלום רב. ברור שישנן לך זכויות בתור נפגע עבירה. אני מציע לשכור את שירותיו של עו"ד פלילי שיוכל לוודא שזכויותייך בהליך נשמרות.