מוטי

עובדים בחנות גנבו לי את הפלאפון

לאחרונה קניתי בסופר פארם באילת, באותה שעה הייתי לבד בחנות ביחד עם 2 עובדי החנות. הנחתי את הפלאפון על הדלפק וניגשתי לאחד המדפים כשחזרתי הפלאפון נעלם .ביקשתי שיסתכלו במצלמות האבטחה אך סירבו. גם למחרת בבוקר שהגעתי לאחד המנהלים נתקלתי בסירוב. הגשתי תלונה במשטרה כנגד העובדים. איך אני משיג צו להסתכל בתיעוד של אותו ערב שבו נגנב לי הפלאפון?

עו"ד משה אלון

בעיקרון המשטרה אמורה לעשות זאת. אין לך זכות מוקנית לעיין בחומר החקירה, כולל ההקלטה ברגע שהתיק פתוח. ניתן להגיש תביעה כנגד הרשת ובמסגרתה לבקש צו לקבלת הקלטות, או לחלופין לפנות למשטרת ישראל באמצעות בא כוח.