דיירי דירת הגג

רישום דירת גג בטאבו - הגדרה משפטית

שלום, אנחנו רכשנו דירת גג בבניין של דירות גג-גן (דירה בקומת הגן כוללת מרתף + קומת כניסה ודירת הגג כוללת את הקומה הראשונה + גג הבניין) בימים אלו קיבלנו הודעה כי הדירה נרשמה בטאבו, אולם היא נרשמה כדירת קוטג' עוד נאמר כי כך היא מוגדרת בתשריט בהסכם המכר הדירה מוגדרת כדירת גג בבנין ציבורי משותף מהי ההגדרה המשפטית של דירה בקומה העליונה לה מוצמד גג הבניין תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, אין כל חשיבות לכינוי הדירה בטאבו. אם הרישום נכון – כלומר התשריט נכון והגג מוצמד לדירה – הכל בסדר. חג שמח

מדיירי דירת הגג

תודה לך וחג שמח