אסתר פלדמן

חוסר בהירות לגב מועד מסירת הדירה!

לעו"ד סלומון תודה עבור תשובתך לשאלתי מיום 17.5.16. נקודה שאינה ברורה לי דיה. האם הסעיף בחוזה בו מצוין במסגרת מועד המסירה כי "המוכר רשאי לדחות את מועד המסירה(שנקבע בנספח לחוזה ל30.10.15) ל- 90 יום מכל סיבה שהיא ללא צורך בעילה כלשהיא בכפוף להוראות חוק מכר דירות" אינו תופס? האם הקבלן רשאי לטעון כי בעצם הוא היה רשאי לדחות את מועד המסירה ל30.1.16? ולכן אינו חייב לפצות עבור כל התקופה אלא רק החל מחודש פברואר? תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אסתר, שלום רב, סעיף כמו הסעיף שאת מצטטת אינו תופס. חוק המכר (דירות) אינו מאפשר לקבלן לדחות את מועד המסירה ללא עילה כלשהי.