גל

במפרט טכני כתוב שיש חנית נכים ודייר שלא נכה קיבל אותה ,אני קניתי אחרון בפרויקט מהקבלן,יש לי תג

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

גל, שלום רב, למרבה הצער החוק בעניין הצמדת חניות נכים אינו ברור ויש מחלוקת אם הקבלן רשאי בכלל להצמיד חניות נכים ואם כן האם הוא חייב להצמידן רק לבעל דירה בעל תו נכה. כדי להביע דעה על העניין הספציפי שלך צריך לבדק את היתר הבנייה ואת החוזים שבין הקבלן לרוכשי הדירות, ואם הבית כבר נרשם כבית משותף – גם את התקנון.